Христо Иванов изрази мнение за своето бъдеще в любимата си партия.Мисля, че

...
Христо Иванов изрази мнение за своето бъдеще в любимата си партия.Мисля, че
Коментари Харесай

Христо Иванов: Членовете на Да, България не ме пускат, преди да съм си довършил работата

Христо Иванов изрази мнение за своето бъдеще в обичаната си партия.

Мисля, че членовете на партията ми не ме пускат, преди да съм си довършил работата, в това число това да осигурим тази относително млада политическа организация да създаде своите нови водачи. Това сподели водачът на " Да, България "  Христо Иванов преди началото на втората национална конференция на партията.

На конференцията се чака да бъде определено ново управление. Единствен претендент за председателския пост е сегашният водач Христо Иванов.

Помолен за коментар по отношение на промяната на управлението на " Булгаргаз " и за какво се стигна до такава степен, Иванов сподели " вижте цените на газта и ще видите ".

" България можеше да избегне тази ценова обстановка и това зависи в голяма степен от " Булгаргаз ". Надяваме се новото управление, което е преценка на държавното управление, да вземе бързи ограничения и да покаже бързи резултати, тъй като то няма да разполага със 100 дни ", добави той.

На рецензиите на Цацаров, Иванов отговори, че е задоволен, че го е показал като критик, който му е изискал оставката.

" Той трябваше да си подаде оставката. Не съм го подлагал на критика за всичко, което се случва в страната, а единствено за неща, за които в действителност е виновен като някогашен водач на прокуратурата и на статуквото в правосъдната власт ", посочи Иванов, представен от БГНЕС.

" Ние сме в доста тежка обстановка, извънредно подложени на критика и в интернационален проект, и тук в България, от неналичието на битка с политическата корупция. Цацаров носи голяма отговорност за това и е обикновено да си подаде оставката. Същото важи и за Иван Гешев ", добави Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР